MUĞLA / DALAMAN - Şerefler İlkokulu

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı. Hafta ile ilgili şiirler günün anlam ve önemini belirten yazılar okundu. 8.sınıflar,5. sınıflara; 4. Sınıflar,1.sınıflara hoş geldin hediyesi verdiler. Kutlamalar hafta boyunca sınıflarda da devam etti.

Eyl

Okulumuz 2016-2017 öğretim yılı 2. Dönem karne ve ödül töreni yapıldı.Takdir,Teşekkür ve İftihar belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri verildi. 4. sınıflardan mezuniyet derecesi yapanlar ödüllendirildi.

Eyl

Okulumuzda 24.03.2017 tarihinde Türk Dünyası Toplulukları Haftası okul bahçesinde yapılan piknik, yarışmalar ve okunan şiir ve yazılarla kutlandı. Beden Eğitimi öğretmeni Derya AKTAŞ organizesinde kutlanan programda öğrenciler çok eğlendiler.

Mrt

05-06/03/2016 tarihlerinde ilçemizde düzenlenen Dalaman Belediye Spor  İstiklal Marşının Kabülü Satranç Turnuvasına okulumuz öğrencilerinden Onur OLGUN ,Okan OLGUN ,Elif Nur YILDIRIM ,Adile Büşra Naz EROL, Mevlüde Kübra EROL,Mehmet OLGUN,Azra Buse EROL,ve Sude İLHAN katılmıştır. Katılan öğrencilerimizden Sude İLHAN 10 yaş altı kızlar birincisi Elif Nur YILDIRIM 10 yaş altı kızlar ikincisi olmuştur. Turnuvaya katılan öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Muhammet AKTÜRK´ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.