MUĞLA / DALAMAN - Şerefler İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. Yıldönümü  kutlamaları okulumuz bahçesinde 23 Nisan 2018 günü saat 09.30’da toplanarak başladı. Bando takımı ile okulumuz öğrencileri Şerefler Mahallesi Meydanına kadar gidip geldiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sosyal Bilgiler öğretmeni Bilgehan KARPUZ yaptı. Öğrencilerimiz konuşmalar yaptı ve şiirler okudular. Anasınıfı, 1. 2.  3. 4. 5. Sınıf öğrencilerimiz  müzikli dans gösterileri yaptılar. Büyük alkış aldılar. Ayrıca okulumuz tekvando  gösterisi de  büyük ilgi gördü.

Mahalle muhtarımız sayın Emin ÇELİK’in de katıldığı kutlamalarda velilerimizin ilgisi yoğundu. Coşkumuzu paylaşan tüm misafir ve velilerimize teşekkür ederiz..

Nis

2017/2018 öğretim yılı Türk Dünyası Toplulukları Haftası,  Beden Eğitimi Öğretmeni Derya AKTAŞ organizasyonunda 21.03.2018 günü okulumuz bahçesinde tüm okulca coşkuyla kutlandı. Baharın gelişi, okul bahçesinde okulca piknik yapılarak, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine uygun  yazılar ve şiirler okundu. Ardından öğrenciler arasında tatlı bir rekabet içinde geçen yarışmalar yapıldı. Öğrenciler doyasıya eğlendiler.

Nis

2017-2018 Bocce Müsabakalarına okulumuz yıldız erkek takımımız ile katıldık. Yarışmalarda Bocce takımımız okulumuzu en iyi şekilde temsil etmiştir.

Şbt

07.02.2018 Çarşamba günü Dalaman Kaymakamımız sn. Ali GÜLDOĞAN, okulumuzu ziyaret ettiler. Kaymakamımız sn. Ali GÜLDOĞAN’ı,  İlçe MEM Müdürü Oktay KAPLAN, şube müdürü Recep TÜRKMEN, okul müdürümüz Gülderen ŞAHİN, Okul Aile Birliği Başkanı Durmuş KESKİN, üyeler  ve nöbetçi öğretmenler karşıladı. Öğrenci Meclis Başkanı 6/A sınıfı öğrencisi Ayça AYHAN, kaymakamımız sn. Ali GÜLDOĞAN’a çiçek takdim etti. Kaymakamımız sn. Ali GÜLDOĞAN Okul Aile Birliği üyemiz Ayşe KARAMANOĞLU’nun kızı küçük Ela Nur’a  ve  Okul Meclis Başkanı Ayça AYHAN’a hediye verdiler.

Kas

Okulumuz bahçesine ve Atatürk büstü çevresine, Dalaman Belediyesi personelince çiçek dikildi ve can suları verildi. Bahçemizi çiçeklendiren Dalaman Belediyesine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda tüm  personel, velilerimiz ve öğrencilerimizin  katılımıyla  coşkuyla kutlandı. Her sınıf kademesinden öğrencilerimiz şiir okudular.  2/A ve 5/A sınıfları müzikli gösteri yaptılar. En son bayrak yarışı ile kutlamalar sona erdi.

Ekm

Şerefler İlkokulu 1/A şubesi öğrencilerine  Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan Ebe Latife AKBAŞ tarafından diş sağlığı eğitimi verilmiştir.

Ekm

19 Ekim 2017 Perşembe günü, okul müdürümüz Gülderen ŞAHİN, müdür yardımcılarımız Ömer ŞİMŞEKLİ, Soner DOĞU ve Okul Aile Birliği başkanımız Durmuş KESKİN  tarafından Şerefler Mahallesi Muhtarı Emin ÇELİK’i makamında ziyaret ederek ‘’Muhtarlar  Gününü’’ kutladılar.

Ekm

Okulumuz Müdür Yardımcılığı yapan Uzman Türkçe Öğretmeni Adem KURBAN’ın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosuna geçmesi nedeniyle idare ve öğretmenlerin eşli olarak katılımıyla akşam yemeği düzenlendi. Okul müdürü Gülderen ŞAHİN’in okul adına hediye ve plaket takdim ettiği yemekte,  Adem KURBAN’a okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edildi. Sn. Adem KURBAN ve  eşi Gülten KURBAN bu güzel ortamdan dolayı Şerefler İlkokulu/Ortaokulu ailesine teşekkür etti.

Ekm

Ortaca Jandarma Trafik Komutanlığından  J.Asb.Kd.Bçvs. Cafer GÖKGÖZ  ile Uzm.J.Kd.Çvş. Engin KAYA 18.10.2017 Tarihinde okulumuzu ziyaret ederek  İlkokul  öğrencilerimize  sınıflarında Temel Trafik İşaret ve Kuralları ile ilgili eğitim vermişlerdir.

Eyl

Şerefler ilk ve orta okulu olarak 28/09/2017 tarihinde 15 temmuz demokrasi zaferi ve şehitleri anma günü programı sosyal bilgiler öğretmeni Bilgehan KARPUZ ve  sınıf öğretmeni Güldeniz BİTİRMİŞ organizesinde tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla kutlanmıştır.Bugünün anlam ve önemiyle ilgili yazılar,şiirler öğrencilerimiz tarafından okunmuş, bu aziz vatan için istiklal mücadelesi veren,bu uğurda canını vermekten sakınmayan şehitlerimiz ve gazilerimiz yad edilmiştir.