MUĞLA / DALAMAN - Şerefler İlkokulu

Ara

Mobil Trafik Güvenliği Eğitim Aracı ile Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

Ara

Muğla Valimiz Sayın İdris AKBIYIK himayelerinde başlatılan "Bir Kitap Bir İnsan Projesi",  kapsamında Kalynda Antik kent gezimiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzun panolarını düzenledik.

Eyl

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılışında Salgın Şartlarına Hazırlık Çalışmaları

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yıl dönümü ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gonca ASLAN ve 5. sınıf öğrencileri "Etkinlik Bizim İşimiz"adlı eTwinning projesine ortak olmuştur. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Uzun süren evde eğitimde evde sıkılan öğrencilerimiz için bol eğlenceli etkinlikler hazırladık. Öğrencilerimiz tabletten ve telefondan uzak ama eğlenceli etkinliklere yakın olacaklar. Ellerinden bırakmak istemedikleri bu etkinliklerle eğlenecek ve öğrenecekler. Yapılan bu etkinlikler öğrencilerimizin bilişsel gelişimlerine de katkı sağlayacaktır. 2 aylık projemizde hedef, öğrencilerimizdeki bilişsel gelişim ve öz güven olacaktır.

Şbt

Milli marşımızı en güzel okumak için çabalayan öğrencilerin duygu dolu anları,jüri üyelerini ve izleyenleri oldukça etkiledi. Diksiyon, vurgu ve tonlama, sahne duruşu, jest ve mimik kullanımı ile ezber gücü kriterleri üzerinden değerlendirilen öğrenciler, hazırladıkları ve okudukları şiirleriyle yarışmaya renk kattı. Jüri üyelerinin ilk üçü belirlemede hayli zorlandığı yarışmada, ilkokul kategorisinde 1.Emir AKBAŞ, 2.Nihal ŞİMŞEK, 3.Elif KARAMANOĞLU olmuştur.Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda  10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz programda 10 Kasım 2019 Pazar günü çelenk sunma yapıldı Arkasından iki dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı söylendi.  11 Kasım 2019 Pazartesi günü anma etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz şiirler okudular.

Ekm

Ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerinin hazırlamış oldukları müzikli dans gösterileri ve şiirlerle, ortaokul öğrencilerinin şiirleri ve oratoryoları ile coşkulu bir şekilde okulumuzda Cumhuriyet Bayramı kutlandı. Velilerimizin katılımının yoğun olduğu görüldü.

Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzda 2 Ekim 2019 Çarşamba Günü Saat 13.30 da Yaya Geçidinin  Nöbetçileriyiz Trafik projesinin uygulaması yapıldı.

Yaya geçidinden öğrencilerimiz uygulamalı olarak geçtiler. Öğrenciler geçerken araçların durması sağlandı okulumuz öğrencileri tarafından araç sürücülerine broşürler dağıtıldı.

Etkinliğe katılan İlçemiz Kaymakamı Sayın Ali GÜLDOĞAN, İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Muhammet KARAKUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Oktay KAPLAN,  İlçemiz Jandarma Kolluk kuvvetlerine ve bu etkinliğe katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftasında'' okulumuzda yapılan programla  şehitlerimizi andık. Programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptılar. Günün anlamına uygun şiirler okudular. Öğrenciler, velilerimiz ve öğretmenlerimiz programda duygulu anlar yaşadı.

Eyl

Okulumuzda  ilköğretim Haftası coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptılar, şiir okudular. Okulumuza yeni başlayan 1.sınıfın hediyelerini 4.sınıf öğrencileri  ve 5.sınıf öğrencilerine hediyelerini 8.sınıf öğrencileri verdiler.

Haz

14  Haziran 2019 Cuma günü okulumuzda eğitim öğretim yılının sonuna gelinmesi nedeniyle öğrencilerimize karneleri verildi. Okul bahçesinde ödül töreni yapıldı. Akademik olarak başarılı ilk üçe giren öğrencilerle, mezuniyet olarak ilk üçe giren öğrenciler ödüllendirildi. Takdir, teşekkür ve iftihar belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri verildi. Sosyal Etkinlik Katılım ve Başarı belgesini hak edenlere belgeleri verildi. Mezuniyet birincisi 8/A sınıfı öğrencimiz Rana KARADUMAN mezuniyet kütüğüne ismini alkışlarla çaktı.

2018-2019 Mezuniyet Dereceleri:

1.Rana KARADUMAN

2.Azra ARICAN

3.Yasin OK

Haz

12.06.2019 Tarihinde okulumuzun bahçesinde düzenlediğimiz Geleneksel  5. Çocuk Şenliği ve Pilav-Lokma gününe Belediye Başkanımız Sayın Muhammet KARAKUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şube Müdürü Sayın Metin DELİBAŞ, Dalaman kurum amirleri, okul müdürleri, diğer davetliler ve velilerimiz katıldı. Hayırseverlerimizle başlanan  ve Dalaman Belediyesince tamamlanan, öğrencilerimizin kullanmaları amacıyla yapılan  kameriyenin açılışı yapıldı. Ardından Okul Aile Birliği destekleriyle yaptırılan Değerler Yolunun açılışı yapıldı. Öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlenip, büyük alkış  aldığı görüldü. Birlik beraberlik ve kaynaşma sağlanan bu mutlu günümüzde yıl boyu yapılan yarışmalarda derece yapan öğrencilere ödül töreni yapıldı. Okulumuza destek veren ve katkıda bulunanlara plaket takdim edildi. Programın sonunda misafirlerimize ve öğrencilerimize pilav üstü kavurma, ayran, lokma ikramı yapıldı.